Menu
Cosul Tau

Sabrini de 10

returnarea produsului

Returnare in 30 zile

Poti returna produsul in termen de 30 zile de la data primirii, fara a fi necesara precizarea motivului, si beneficiezi de rambursare completa sau poti efectua un schimb cu un alt produs.

Citeste mai multambalare premium

Ambalare gratuita, gata pentru a fi oferite cadou

Bijuteriile achizitionate sunt ambalate cu atentie, in cutii cu un design elegant si pot fi oferite cadou fara ca tu sa mai depui efort pentru impachetare sau achizitionarea unei pungi cadou.
calitate garantata

Calitate garantata

Produsul achizitionat va fi insotit de un certificat de calitate si garantie cu acoperire nationala si internationala. Bijuteriile care contin pietre pretioase beneficiaza de un certificat special, in care vor fi specificate caracteristicile, pietrelor folosite.

Citeste mai multproduse autentice

Produse 100% autentice

Produsele comercializate sunt realizate in unitatea proprie de productie sau sunt importate direct de la furnizori internationali si beneficiaza de garantie nationala si internationala.

Citeste mai mult
modalitati plata

Posibilitati variate de plata

Poti alege modalitatea de plata care te avantajeaza: plata online prin card bancar, plata in 6 rate prin carduri de cumparaturi, plata prin OP/transfer bancar sau plata la livrare. 

Citeste mai multlivrare rapida

Livrare rapida prin curier

Produsele comercializate pe care le avem in stoc pot ajunge la tine in aproximativ 48-72 de ore prin servicii de curierat expres, coletele fiind asigurate pe timpul livrarii.

Citeste mai multtransport gratuit

Transport asigurat

Livrarea produselor se face gratuit in Romania, prin servicii de curierat expres, pentru toate comenzile. In Uniunea Europeana, comenzile se livreaza contracost (189 lei) prin serviciul de curierat DHL Express.

Citeste mai multconfidentialitate garantata

Confidentialitate garantata

Asiguram confidetialitatea datelor personale furnizate in urma comenzilor, conform normelor GDPR in vigoare. De asemenea, poti conta pe noi ca persoana careia ii oferi cadou produsele noastre sa se bucure de surpriza la momentul potrivit!asistenta de specialitate

Asistenta de specialitate

Beneficiezi gratuit de sprijinul nostru prin indrumari, recomandari si raspunsuri la intrebarile adresate prin telefon, e-mail, chat-ul website-ului, platformele de social media sau direct, in reteaua magazinelor Sabrini.

Citeste mai multservicii post vanzare

Servicii post-vanzare

Iti oferim servicii de intretinere gratuita, in baza garantiei, pentru produsele achizitionate de pe sabrini.ro si din magazinele fizice. De asemenea, poti apela la noi pentru reparatii post-garantie, contra cost, pentru toate verighetele si bijuteriile achizitionate de la noi sau de la alti comercianti.