Menu
Cosul Tau

Comanda si plata

comanda si plata


Pentru a eficientiza plasarea comenzilor pe website-ul nostru, iti oferim trei modalitati de plata, dintre care tu o poti alege pe cea mai convenabila:

  • Plata ramburs la curier la momentul livrarii 
  • Plata online cu cardul pe platforma securizata Netopia Payments (poti utiliza card de credit sau de debit, inclusiv card de cumparaturi prin care poti achita comanda in rate  - maximum 6 rate)
  • Plata prin transfer bancar (OP)

Poti citi mai jos intregul regulament privind metodele de plata.

REGULAMENT COMPLET

Comanda produselor

Etape:

1. Pentru a putea efectua o comanda pe site-ul nostru, este necesar sa va creati un cont (sectiunea "Creaza cont" sau "Client nou" din pagina cosului de cumparaturi) completand campurile obligatorii si folosind o adresa de e-mail valida. In cazul in care, in momentul plasarii unei comenzi, aveti deja un cont creat, este necesar sa fiti logat, folosind formularul "Autentificare" sau "Client existent" din pagina cosului de cumparaturi.

2. Alegeti produsul dorit, folosind meniul si filtrele din partea stanga a site-ului, si apasati butonul "ADAUGA IN COS" pentru a trimite produsul in cosul dumneavoastra de cumparaturi. Atentie, intre caracteristicile produsului si cele evidentiate prin poza acestuia pot exista diferente de dimensiune, forma, culoare, stralucire, reflexie etc.

3. Pentru a vizualiza produsele pe care le-ati ales, faceti click pe cosul de cumparaturi din meniul superior al site-ului.

4. Completati datele de facturare si de livrare si selectati modalitatea de plata.

5. Pentru a lansa comanda, apasati butonul "FINALIZARE".

6. Odata plasata comanda sau, dupa caz, in momentul finalizarii platii, veti primi un e-mail de confirmare cu numarul comenzii dumneavoastra, precum si toate detaliile privitoare la produsele comandate, valoare totala cu TVA. Comanda dumneavoastra va fi preluata in cel mai scurt timp de unul dintre operatorii nostri si va fi expediata catre dumneavoastra la adresa de livrare indicata.

7. Profesionistul va emite o factura de cumparare pentru produsele si serviciile care se vor livra. Factura de cumparare va fi transmisa catre dumneavoastra prin e-mail. Aveti obligatia de a furniza toate informatiile necesare emiterii facturii, conform legislatiei in vigoare.

Mentiuni generale:

1. Toate preturile si costurile din cadrul site-ului sunt exprimate in Lei si includ TVA (19%).

2. Produsele si preturile afisate in cadrul website-ului sunt disponibile in limita stocului Profesionistului.

3. Profesionistul isi rezerva dreptul de a modifica oricand si fara nici o notificare catre Utilizatori preturile si discounturile produselor comercializate. Modificarea nu va afecta comenzile confirmate. Preturile si discounturile produselor incluse intr-o comanda confirmata sunt valabile pana la momentul efectuarii platii aferente comenzii, dar fara a se depasi termenele comunicate de Profesionist pentru efectuarea platilor. Aceste perioade se pot modifica in functie de stocul Profesionistului, fara notificarea Utilizatorului.

4. Discount-urile, reducerile si promotiile nu se suprapun. La produsul comandat se va aplica reducerea cu valoarea cea mai mare.

5. In cazul unui produs afisat cu pret incorect sau cu informatii incorecte din cauza unor erori tipografice sau erori in stabilirea preturilor sau in informatiile despre produs primite de la furnizori, Profesionistul isi rezerva dreptul de a refuza sau anula orice comanda plasata pentru produsele ce prezinta eroare. In cazul in care comanda a fost achitata, banii vor fi returnati in cel mai scurt timp, in cazul in care Cumparatorul notificat nu doreste un alt produs sau produsul comandat la pretul corect.

6. Comenzile vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate de catre sistem. O comanda nu poate fi onorata in cazul in care, pe acelasi produs, a fost inregistrata o alta comanda inaintea ei, din punct de vedere cronologic si ulterior confirmata, ducand la epuizarea stocului. In cazul in care comanda a fost achitata, banii vor fi returnati in contul Utilizatorului, in cazul in care Utilizatorul notificat nu doreste un alt produs.

7. Produsele selectate si introduse in cosul de cumparaturi, pentru care nu s-a apasat butonul "FINALIZARE" raman disponibile utilizatorului (in conditiile in care acesta este logat) timp de 1h de la momentul adaugarii in cos. Ulterior acestei ore, produsele pot fi disponibile sau nu, in functie de dinamica stocurilor Profesionistului. Aceasta perioada se poate modifica in functie de stocul Profesionistului, fara notificarea Utilizatorului.

8. Plasarea comenzii prin intermediul website-ului nu presupune confirmarea comenzii de catre Profesionist. Comanda va fi confirmata de Profesionist prin trimiterea e-mail-ului de confirmare catre Utilizator.

9. In cazul comenzilor pentru care Utilizatorul a selectat modalitatea de plata prin OP/transfer bancar, produsele incluse in comanda confirmata vor fi rezervate pentru o perioada de 4 zile calendaristice. Aceasta perioada se poate modifica in functie de stocul Profesionistului, fara notificarea Utilizatorului.

10. Profesionistul isi rezerva dreptul de a anula comenzile si/sau la anumite modalitati de plata a comenzilor urmatoarele cazuri:

  • in cazul in care constata ca Utilizatorul a furnizat date eronate sau incomplete;
  • in cazul comenzilor plasate intr-un interval de 24h care depasesc insumat cantitatea totala de 15 produse sau in cazul unui volum de comenzi neobisnuit de mare provenit din partea aceluiasi Utilizator intr-un interval de timp;
  • in cazul in care considera ca, in baza utilizarii abuzive a website-ului de catre Utilizator sau a conduitei Utilizatorului in afara website-ului cu privire la comenzile plasate prin intermediul acestuia, actiunile Utilizatorului ar putea prejudicia in vreun fel Profesionistul.

In aceste cazuri, Profesionistul va anula comenzile in urma unei notificari prealabile trimise Utilizatorului prin email, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

Modalitati de plata

Inainte de lansarea unei comenzi, alegeti una dintre modalitatile de plata disponibile:

a) Plata online prin card bancar (Visa, Mastercard)
Website-ul sabrini.ro este certificat 3D Secure de catre VISA si MasterCard, pentru tranzactii online cu orice card bancar emis de catre orice banca, sub sigla VISA si MASTERCARD. Plata cu card bancar reprezinta o optiune simpla si sigura de efectuare a platilor online.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

Website-ul sabrini.ro foloseste pentru toate tranzactiile online serviciile mobilpay.ro. Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Datele cardului dumneavoastra ajung direct la banca, nimeni altcineva neavand acces la ele.

b) Plata in numerar
Plata in numerar se face la livrarea coletului prin curierat rapid. Chitanta va fi emisa de catre curierul cu care se trimite coletul.

Inainte de lansarea comenzii dumneavoastra, cosul de cumparaturi va calcula si va afisa exact valoarea produselor si cheltuielilor de transport aferente.
Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si includ TVA (19%).