Menu
Cosul Tau

Livrare

livrare


Toate comenzile plasate pe website-ul nostru sunt procesate si livrate in cel mai scurt timp posibil si cu respectarea tuturor masurilor necesare, astfel incat sa ajunga rapid si in siguranta la tine.

Asadar, timpul de livrare este de aproximativ 2-3 zile lucratoare.

De asemenea, livrarile se realizeaza prin FanCourier, coletele fiind asigurate cu valoarea lor integrala. Totodata, poti opta pentru deschiderea coletului la livrare, daca mentionezi acest lucru in comanda. 

Costul transportului este gratuit in cazul comenzilor cu livrare in Romania. De asemenea, livram in toate tarile din Uniunea Europeana, prin serviciul de curierat DHL Express, costul fiind de 189 lei.

Toate livrarile pot fi urmarite pe platforma www.fancourier.ro, utilizand numarul de AWB primit.

Pentru livrari internationale, acestea pot fi urmarite pe www.dhl.com/ro-ro/home/tracking/urmarire-express, utilizand numarul de urmarire primit pe email.

Poti citi mai jos intregul regulament privind livrarea.

REGULAMENT COMPLET


1. Proceduri obligatorii la livrare
Produsele comandate online sunt livrate prin intermediul serviciilor de curierat rapid asigurate de catre Vanzator. In momentul expedierii coletului, agentul societatii de curierat va contacta Utilizatorul prin e-mail/SMS si telefon pentru a indica intervalul de livrare. In cazul in care agentul societatii de curierat nu reuseste contactarea Utilizatorului, acesta va mai proceda la doua avizari succesive. Coletul va fi pastrat doar 5 zile lucratoare de la prima avizare.

Fiecare produs livrat va prezenta urmatoarele "caracteristici obligatorii": va avea toate elementele caracteristice conforme cu cele ale modelului prezentat pe website si va fi original etichetat, ambalat si sigilat.
Factura de cumparare a produsului va fi trimisa la adresa de e-mail a Utilizatorului.
Daca certificatul international de garantie a produsului este asigurat de catre furnizorul international al produsului si Utilizatorul il solicita Vanzatorului pentru uz in afara Romaniei*, Vanzatorul i-l va trimite acestuia la adresa utilizata pentru livrarea produsului comandat. Ulterior livrarii produsului, Utilizatorul poate solicita la adresa sa de e-mail instructiuni suplimentare de utilizare a produsului pe care le considera necesare, iar in cazul in care acestea sunt asigurate de catre furnizorul international al produsului, Vanzatorul i le va trimite Utilizatorului in cel mai scurt timp posibil.

La receptia coletului, primitorul trebuie sa verifice integritatea acestuia, inclusiv integritatea benzii adezive care trebuie sa fie intacta.
Primitorul coletului are dreptul de a nu accepta si de a nu plati contravaloarea coletului daca sesizeaza urme de deteriorare si/sau violare a acestuia (colet desigilat, colet deformat, colet rupt, colet umed sau cu urme de umezeala, etc.)
Toate mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea coletelor se vor face in scris pe AWB, in prezenta agentului societatii de curierat, sau se vor face pe un proces verbal de constatare care se va incheia impreuna cu acest agent. Doar in astfel de cazuri se poate refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare cu privire la astfel de aspecte nu vor mai fi luate in considerare.

In termen de 24 de ore din momentul livrarii produsului, Utilizatorul se obliga sa sesizeze in scris Vanzatorului, la adresa de email info@sabrini.ro, lipsa oricarei "caracteristici obligatorii", asa cum sunt acestea mentionate mai sus. Lipsa acestei sesizari reprezinta acordul ferm al Utilizatorului ca produsul a fost livrat cu toate "caracteristicile obligatorii" prezente.

2. Arie de acoperire si intervale de livrare
Livrarile se efectueaza pe teritoriul Romaniei prin curier express si in Uniunea Europeana prin DHL Express.
In functie de momentul confirmarii comenzii plasate si de localitatea de livrare, termenul** de livrare este:

  • luni - vineri, comenzi confirmate pana in ora 15:00 – livrare in 2 zile lucratoare.
  • luni - vineri, comenzi confirmate dupa ora 15:00 si Weekend - livrare in 3 zile lucratoare.

Livrarile in Romania se fac de luni pana vineri, intre orele 09:00 - 18:00 si sambata intre orele 09.00 - 14.00 in 370 localitati.

Livrarile in Uniunea Europeana se fac de luni pana vineri, intre orele 09:00 - 18:00 in urmatoarele tari: Austria Belgia Cipru Bulgaria Cehia Danemarca Germania Croatia Estonia Grecia Franta Finlanda Ungaria Italia Irlanda Luxemburg Letonia Marea Britanie Lituania Olanda Portugalia Polonia Spania Slovacia Suedia Slovenia

In cazul comenzilor pentru care Utilizatorul a optat pentru efectuarea platii prin transfer bancar, termenul de livrare se calculeaza de la momentul in care este confirmata incasarea contravalorii comenzii in contul Vanzatorului.

3. Costuri livrare

  • Comenzile cu livrare in Romania beneficiaza de transport GRATUIT
  • Pentru comenzile cu livrare in Uniunea Europeana se percepe o taxa de livrare de 189 LEI

*) Se precizeaza ca pe teritoriul Romaniei este valabil certificatul de garantie postat pe website.
**) Cu exceptia aparitiei unor situatii exceptionale care fac imposibila respectarea termenului de livrare.