Menu
Cosul Tau

Povestea Diamantelor Naturale

O călătorie extraordinară

Diamantele sunt cel mai prețios dar al naturii. De la formare la bijuterii fine, diamantele naturale au parcurs un drum lung pentru a deveni cea mai apreciată moștenire din lume.

Când s-au format diamantele naturale, nu exista viață pe pământ, ceea ce face posibil ca un diamant natural să fie cel mai vechi lucru pe care îl vei atinge sau deține vreodată.

Cuvântul „diamant” provine de la greci, care au numit piatra „adamas”, însemnând indestructibil. Singurul lucru despre care se credea a fi indestructibil era dragostea, care este și începutul asocierii noastre cu diamantele ca simboluri ale iubirii.

Diamantele sunt pentru totdeauna!

Ați auzit de expresia “Diamonds are forever”?

Considerată cel mai bun slogan al secolului XX, această exprimare descrie cel mai bine însemnătatea diamantelor naturale.

Pe de o parte, datorita compoziției sale, diamantul va rezista, la propriu, pentru totdeauna, fără ca valoarea lui sa scadă. Pe de altă parte, o bijuterie cu diamante naturale va fi mostenită din generație în generație, purtând în ea Momente Prețioase.

Diamantul este piatra lunii Aprilie și are o semnificație importantă pentru cei născuți în această lună. Purtarea diamantelor aduce beneficii, cum ar fi echilibrul, claritatea și abundența.

Calitatea Diamantelor Naturale

Factorii care influențează calitatea și valoarea unui diamant sunt cunoscuți sub denumirea de “Cei 4 C”: Claritate, Culoare, Carat și Tăietură. De fapt, un diamant trebuie să se claseze foarte bine în patru zone separate pentru a fi văzut ca o piatră prețioasă cu adevărat de înaltă calitate.
Utilizarea clasificării 4C a simplificat modul de înțelegere și cunoaștre a diferențelor mari de calitate a diamantelor naturale. Calitatea diamantului este comunicată într-un limbaj universal, iar clienții pot ști exact ceea ce cumpără. Sabrini utilizează în fabricarea bijuteriilor sale doar diamante naturale certificate.

Povestea Sabrini

Povestea Sabrini a început exact acum 20 de ani, în 2003, din pasiunea pentru universul spectaculos al diamantelor naturale și al bijuteriilor rafinate.

Misiunea Sabrini este de a oferi produse de calitate superioară, la un preț correct, fapt care reprezintă și motorul unei evoluții impresionante.

Primul magazin Sabrini

Brandul Sabrini e prezent cu peste 30 de magazine în cele mai mari orașe din Romania

Înființare fabrică Sabrini

Atelierele și fabrica Sabrini împletesc cele mai noi tehnologii germane cu măiestria bijutierilor români

Lansare magazin online

Cel mai mare magazin online de bijuterii cu peste 10.000 de produse listate

Singurul expozant din România

Sabrini este singura companie din România ce participă în calitate de expozant la cea mai mare expoziție de profil din Europa

Ofertă Exclusivă

La achiziția unui inel cu Diamant Natural de 1 carat, primești cadou o pereche de cercei cu Diamante de 1 carat, create în laborator. Oferta Exclusivă este disponibilă în magazinele Sabrini din București, Timisoara, Cluj, Iași, Craiova, Bacau, Deva, Brasov, Suceava, Botosani și online pe www.sabrini.ro